BreadNews - Legújabb

Károsak a tehetségkutatók Usher szerint
Dátum: 2010-06-22

Megölik a zeneipart a tehetségkutató műsorok - ezen a véleményen van Usher. Az énekes szerint ezek az adások teljes pusztítást hoznak, mert az igazi tehetségekből egyszerhasználatos sztárokat faragnak, akiket aztán hagynak elkallódni.

Az American Idol-ban olyan tehetségek tűntek fel, mint Kelly Clarkson, Jordin Sparks, vagy épp Adam Lambert, akiről nemrégiben az a hír járta, hogy bár nyíltan meleg, de egy kicsit mégis "kavart" Ke$ha-val. A tehetségeket felkutató műsorokat azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Köztük van Usher is, aki nemrégiben a WENN-nek kijelentette:

 

"Az American Idol és a többi tehetségkutató megöli a zeneipart. Az a baj ezekkel a műsorokkal, hogy az igazi tehetségekből is azonnal sztárt faragnak, de csak rövid ideig segítenek nekik, aztán magukra hagyják őket, nem foglalkoznak velük többé. De nem csak ez a probléma. Hanem az, hogy ezekben műsorokban úgy tűnik, bárki sztár lehet egy éjszaka alatt. Pedig ez nem így van. Ezt csak a televízió hiteti el, de a tévé hazugság. Az, hogy az igazán tehetséges énekesek nem tudnak érvényesülni, amiatt van, hogy nem segítik őket eléggé, és nem tudják, milyen lehet előadóművésznek lenni." - mondta az énekes.

 

Usher a lemezkiadókat is kritizálta. Szerinte ők is tehetnek arról, hogy a zeneipar haldoklik, mivel tömegesen "állítják elő" az eldobható sztárokat, akik miatt az igazi művészek nem tudnak érvényesülni. Usher egyébként jelenleg Justin Bieber zenei karrierjét egyengeti, akiről nemrég azt nyilatkozta, hogy saját gyerekkori énjére emlékezteti.

 

A 32 éves R'n'B énekes amúgy 1997-ben aratta első nemzetközi sikerét, a "You Make Me Wanna" című dalával. A kislemez a 2-ik helyig jutott az USA-ban és No.1. lett Angliában:

  

13 évvel később ismét vissza tudott térni az angol lista csúcsára. Legutóbbi dala, az "OMG" ugyanis idén áprilisban No.1. lett az Egyesült Királyságban, az USAban pedig jelenleg is listavezető:

  

DJ Bread

 

Forrás: www.digitalspy.co.uk, www.wikipedia.com, emlékezet

A hét "bölcsessége"

''Pocsolyamalacként fetrengünk a földön és megröfögtetünk ma minden nőt'' Kerozin - Halál a májra
A legolvasottabb hírek

Asztal alá itta a kínaiakat a Heaven Street Seven énekese
2013-10-29; 19:28:31
Továbbra is angolul folytatja a Brains együttes
2013-10-29; 19:03:10
Az ír kocsmazene magyar képviselői: Paddy And The Rats
2013-10-29; 18:59:42
Ledarált kisőzek a szántóföldeken
2012-12-15; 20:40:39
2009 október: Rossz fiúk vették át a hatalmat Angliában
2010-10-24; 16:08:03
Legfrissebb Toplisták

A legújabb videók!!
Dátum: 2012-12-14

    Részletek
A legújabb videók!!! R'nB & Party
Dátum: 2010-12-11

    Részletek
A legújabb videók!!! ''Trendi''
Dátum: 2010-12-11

    Részletek

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak felhasználása csak az író(k) engedélyével lehetséges!
A www.djbread.hu nem tárol videoklippeket saját szerveren, csak keresőfunkcióban üzemel, amellyel más szerveren lévő videoklippeket jelenít meg.
Ha valamelyik videoklipp tetszik, támogasd az előadót és vásárold meg a lemezét a boltokban!

Kapcsolat