BreadNews - Legújabb

Robbie Williams visszatért a Take That-be
Dátum: 2010-07-16

Tizenöt év kihagyás után visszatért egykori együtteséhez Robbie Williams. Ezzel ismét eredeti felállásban működhet az 1990-es évek legsikeresebb angol fiúzenekara. Az újraegyesülésről Robbie azt mondta: olyan érzés, mintha hazatért volna.

A Take That hivatalosan is bejelentette, hogy Robbie Williams visszatér egykori együtteséhez egy lemez és egy turné erejéig. A csapat már írja és készíti a dalokat az új albumra, amely 2010 végén jelenik meg - értesült a Digitalspy. Az egyesüléssel kapcsolatban Robbie Williams azt mondta: olyan érzés volt visszatérni a Take That-be, mintha hazatért volna. Mark Owen azért megjegyezte, hogy bár nagyon jó érzés ismét Robbie-val együtt dolgozni, ő még mindig jobban focizik nála. Azoknak, akik esetleg kételkednének a Take That újraegyesülésében, a csapat videót készített a közös munkáról:

  

A Take That az 1990-es évek legsikeresebb angol fiúcsapata volt. Elsősorban Európában voltak népszerűek, de egy dal erejéig az USA-ban is sikerült befutniuk. Az eredetileg 5 tagú együttesből 1995 nyarán vált ki Robbie Williams, ami sokkolta a fiatal rajongókat, néhányan öngyilkosságot is megkíséreltek. Németországban külön telefonvonalat hoztak létre a rajongók lenyugtatására pszichológusok segítségével. A zenekar akkor még nem oszlott fel, bár a "Never Forget" dalukat állítólag búcsúnak szánták, és klipet sem forgattak hozzá, hanem régi videókból vágták össze:

  

A 4 tagúra apadt együttes egy "Greatest Hits" válogatás erejéig még együtt maradt, és csak 1996 nyarán oszlott fel hivatalosan. A tagok szólóban folytatták, közülük a legsikeresebb Robbie Williams lett. 2006-ban a Take That újraegyesült, de Robbie nélkül, a visszatérő kislemezük, a "Patience" jelentős sikert aratott Európa-szerte. Főleg persze Angliában, ahol a régi időket idéző módon hetekig vezette a kislemez listát:

  

A Robbie Williams-szel kiegészült, eredeti Take That egyesülése minden évben napirenden volt, de eddig semmi nem valósult meg belőle. Tavaly októberben viszont egy jótékonysági koncerten a Take That tagjai felkonferálták a következő fellépőt, Robbie Williams-t, így 14 év után ismét egy színpadon álltak az eredeti csapat tagjai. Ezzel is jelezvén, hogy közel az újraegyesülés időpontja:

  

DJ Bread

 

Forrás: www.digitalspy.co.uk 

A hét "bölcsessége"

''Az a jó, ami jó, nem is kell már ennél több'' Hip-hop Boyz: Megbántottak
A legolvasottabb hírek

Asztal alá itta a kínaiakat a Heaven Street Seven énekese
2013-10-29; 19:28:31
Továbbra is angolul folytatja a Brains együttes
2013-10-29; 19:03:10
Az ír kocsmazene magyar képviselői: Paddy And The Rats
2013-10-29; 18:59:42
Ledarált kisőzek a szántóföldeken
2012-12-15; 20:40:39
2009 október: Rossz fiúk vették át a hatalmat Angliában
2010-10-24; 16:08:03
Legfrissebb Toplisták

A legújabb videók!!
Dátum: 2012-12-14

    Részletek
A legújabb videók!!! R'nB & Party
Dátum: 2010-12-11

    Részletek
A legújabb videók!!! ''Trendi''
Dátum: 2010-12-11

    Részletek

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak felhasználása csak az író(k) engedélyével lehetséges!
A www.djbread.hu nem tárol videoklippeket saját szerveren, csak keresőfunkcióban üzemel, amellyel más szerveren lévő videoklippeket jelenít meg.
Ha valamelyik videoklipp tetszik, támogasd az előadót és vásárold meg a lemezét a boltokban!

Kapcsolat