BreadNews - Hazai

Jól megverték Király Viktort az osztálytársai
Dátum: 2010-10-05

Alaposan megverték a sovány testalkatú Király Viktort gimnáziumi osztálytársai az Egyesült Államokban egy focimeccs közben. Az énekes a sportélményei mellett arról is beszélt a Viva Tv-nek, hogy mikor jelenik meg az újabb klipje.

Az Egyesült Államokban járta a gimnázium első osztályát Király Viktor. Az iskola amerikai focicsapatában is játszott, és mivel meglehetősen sovány testalkatú volt, hát jó néhányszor alaposan elagyabugyálták az erősebb osztálytársai a játék hevében. Bár ezek a sportélmények kellemetlenek, de Viktor azóta is rajong az amerikai fociért, nyaranta, ha teheti itthoni barátaival kergeti a labdát. Viszont az európai futballt nem tudja játszani, de kosárlabdázni nagyon szeret, valamint reggelente rendszeresen fut a Margit szigeten.

 

Ebben időnként társa szokott lenni Caramell is, akivel nagyon szeretne majd duettet énekelni, de még egyikőjük sem tett lépéseket az ügyben. Mindezt a Viva Tv "Interaktív" című műsorában mesélte el a sztár, ahol arról is beszámolt, hogy a fellépésein olyan jól érzi magát, hogy nincs szüksége arra, hogy bulizni járjon.

 

Elárulta azt is, hogy kedvenc énekese épp a Megasztárhoz hasonló tehetségkutatókat lefikázó Usher, akit azért szeret különösen, mert szerinte odafigyel arra, hogy a dalai modern stílusban készüljenek, ugyanakkor tele legyenek harmóniával is.

 

A hajviseletéről szólva Viktor megjegyezte, hogy a mostani, rövid frizuráját férfiasabbnak tartja, mint a korábbit. Azonban a férfias haj sem óvta meg a kellemetlen helyzetektől, így fordulhatott elő, hogy az egyik fellépésén olyan lendülettel akart felmenni a színpadra, hogy a lépcsőn orra esett, és mindenki kinevette. A helyzetet azzal próbálta menteni, hogy azt mondta a közönségnek, hogy az esés a koreográfia része volt.

 

Újabb koreográfián pedig érdemes lesz agyalnia, hiszen már javában készül legújabb klipjének forgatására. Mint mondta, várhatóan ebben a hónapban, vagy novemberben kezdik el a munkát attól függően, hogy mikorra készül el a dalszöveg magyar változata, mert jelenleg csak az angol van meg. Amíg az új videó megjelenik, lássuk Király Viktor legutóbbi klipjét, a "Ha arra indulsz"-t:

  

DJ Bread

 

Forrás: Viva Hungary, www.vivatv.hu 

A hét "bölcsessége"

''Pocsolyamalacként fetrengünk a földön és megröfögtetünk ma minden nőt'' Kerozin - Halál a májra
A legolvasottabb hírek

Asztal alá itta a kínaiakat a Heaven Street Seven énekese
2013-10-29; 19:28:31
Továbbra is angolul folytatja a Brains együttes
2013-10-29; 19:03:10
Az ír kocsmazene magyar képviselői: Paddy And The Rats
2013-10-29; 18:59:42
Ledarált kisőzek a szántóföldeken
2012-12-15; 20:40:39
2009 október: Rossz fiúk vették át a hatalmat Angliában
2010-10-24; 16:08:03
Legfrissebb Toplisták

A legújabb videók!!
Dátum: 2012-12-14

    Részletek
A legújabb videók!!! R'nB & Party
Dátum: 2010-12-11

    Részletek
A legújabb videók!!! ''Trendi''
Dátum: 2010-12-11

    Részletek

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak felhasználása csak az író(k) engedélyével lehetséges!
A www.djbread.hu nem tárol videoklippeket saját szerveren, csak keresőfunkcióban üzemel, amellyel más szerveren lévő videoklippeket jelenít meg.
Ha valamelyik videoklipp tetszik, támogasd az előadót és vásárold meg a lemezét a boltokban!

Kapcsolat