BreadNews - Hazai

Füvet legelt Szeleczki Dávid kiskorában
Dátum: 2010-10-22

Teheneset játszott és füvet legelt csoporttársaival az óvodában Szeleczki Dávid. A Megasztár énekese erről a Viva TV-nek beszélt, és azt is elárulta, milyen az élet a Mega-házban, és kik a zenei példaképei.

A gomba volt Szeleczki Dávid jele az oviban. Talán bolondgombát is fogyaszthatott az énekes, ugyanis kiskorában három barátjával kiment az óvoda udvarára teheneset játszani. Ennek lényege az volt, hogy füvet kezdtek enni, mint az igazi tehenek, és amikor odament hozzájuk az óvó néni, akkor őt is invitálták, hogy kóstoljon bele a pázsitba, mert az nagyon finom. A gyerekkori sztorit a Viva TV "Interaktív" című műsorában osztotta meg a nézőkkel Dávid. Arról is beszélt, milyen az élet a Mega-házban.

 

"A legjobb barátom Gusztos Bence, akivel egy szobában lakunk. Egyébként mindenki mindenkivel nagyon jóban van, sikerült egy remek baráti társaságot kialakítanunk. Aki kiesik, annak az a legnagyobb baja, hogy ott kell hagyni ezt az összeszokott csapatot. Nagyon jól érezzük magunkat, összhangban vagyunk, gitározgatunk, énekelgetünk akár éjszakákon át. Mivel össze vagyunk zárva, ezért mindent együtt csinálunk." - mesélte az énekes.

 

Dávid azt is megosztotta, kik a zenei példaképei. A kedvenc énekese Robbie Williams, ugyanakkor nem szereti a Tokio Hotelt, illetve Adam Lambertet. Elsősorban a keményebb, rockos stílus jön be neki, talán ezért van az, hogy az öltözködésben is a sötét színeket részesíti előnyben. Ha már annyira bírja Robbie-t, akkor halljuk, hogy énekli tőle a "Feel"-t:

  

DJ Bread

 

Forrás:Viva Hungary, www.vivatv.hu 

A hét "bölcsessége"

''Pocsolyamalacként fetrengünk a földön és megröfögtetünk ma minden nőt'' Kerozin - Halál a májra
A legolvasottabb hírek

Asztal alá itta a kínaiakat a Heaven Street Seven énekese
2013-10-29; 19:28:31
Továbbra is angolul folytatja a Brains együttes
2013-10-29; 19:03:10
Az ír kocsmazene magyar képviselői: Paddy And The Rats
2013-10-29; 18:59:42
Ledarált kisőzek a szántóföldeken
2012-12-15; 20:40:39
2009 október: Rossz fiúk vették át a hatalmat Angliában
2010-10-24; 16:08:03
Legfrissebb Toplisták

A legújabb videók!!
Dátum: 2012-12-14

    Részletek
A legújabb videók!!! R'nB & Party
Dátum: 2010-12-11

    Részletek
A legújabb videók!!! ''Trendi''
Dátum: 2010-12-11

    Részletek

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak felhasználása csak az író(k) engedélyével lehetséges!
A www.djbread.hu nem tárol videoklippeket saját szerveren, csak keresőfunkcióban üzemel, amellyel más szerveren lévő videoklippeket jelenít meg.
Ha valamelyik videoklipp tetszik, támogasd az előadót és vásárold meg a lemezét a boltokban!

Kapcsolat