BreadNews - Hazai

Hentes csajjal is szívesen járna SP
Dátum: 2010-10-29

Akár egy hentes csajjal is járna SP, aki szerint nem az számít, hogy mi a foglalkozása az illető lánynak, hanem az, hogy jól megértsék egymást. Az énekes azt is elárulta, hogy már nem szűz, és elmondta, milyen csajok jönnek be neki.

Nagy titkot jelentett be a napokban Viva TV-ben SP: elárulta, hogy ő már nem szűz, mert bizony volt már lánnyal. Viva Ben kérdésére, hogy rendelkezik-e felvétellel minderről, azt felelte, hogy sajnos nem dokumentálták az esetet. Az sztár azt is felfedte, hogy kedvenc női neve a Johanna.

 

Az énekesnek amúgy most nincsen barátnője, de elsősorban a vékonyabb testalkatú lányokat kedveli. Ugyanakkor nem tartja kizártnak, hogy a későbbiekben változzon az ízlése. Szereti a sportos és a nőies stílusú csajokat, és egyáltalán nem az a célja, hogy sztárokkal randevúzzon.

 

"Voltam már moziban Hiennel, de nem jártunk együtt. Az biztos, hogy Zséda nagyon bejönne, de nem vágyok arra, hogy híresség legyen a barátnőm. Felőlem akár egy hentes csaj is lehet, ha jól kijövünk egymással, akkor nem számít a foglalkozása." - mondta SP a Viva TV-ben.

 

Az énekes szívéhez a gyomrán keresztül is vezet az út, így a hölgyeknek nem árt tudniuk, hogy kedvenc étele a krokett, de szereti a savanykás gumicukrot is. Az egyébként Fluor Tomival egy lakásban élő SP hozzátette, hogy sem ő sem Fluor nem tud főzni, így saját készítésű ételkülönlegességekkel tutira nem fogják a csajokat elkápráztatni, de szerinte nem is a férfi dolga a főzés. Így inkább elviszi étterembe, ha el akarja varázsolni szíve választottját, vagy más módszerekhez folyamodik. Például elénekli neki élőben valamelyik dalát.

  

DJ Bread

 

Forrás: Viva Hungary, www.vivatv.hu

A hét "bölcsessége"

''Pocsolyamalacként fetrengünk a földön és megröfögtetünk ma minden nőt'' Kerozin - Halál a májra
A legolvasottabb hírek

Asztal alá itta a kínaiakat a Heaven Street Seven énekese
2013-10-29; 19:28:31
Továbbra is angolul folytatja a Brains együttes
2013-10-29; 19:03:10
Az ír kocsmazene magyar képviselői: Paddy And The Rats
2013-10-29; 18:59:42
Ledarált kisőzek a szántóföldeken
2012-12-15; 20:40:39
2009 október: Rossz fiúk vették át a hatalmat Angliában
2010-10-24; 16:08:03
Legfrissebb Toplisták

A legújabb videók!!
Dátum: 2012-12-14

    Részletek
A legújabb videók!!! R'nB & Party
Dátum: 2010-12-11

    Részletek
A legújabb videók!!! ''Trendi''
Dátum: 2010-12-11

    Részletek

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak felhasználása csak az író(k) engedélyével lehetséges!
A www.djbread.hu nem tárol videoklippeket saját szerveren, csak keresőfunkcióban üzemel, amellyel más szerveren lévő videoklippeket jelenít meg.
Ha valamelyik videoklipp tetszik, támogasd az előadót és vásárold meg a lemezét a boltokban!

Kapcsolat