Lebuktató - Koppintások

Bődületeset koppintott új dalában a Stereo 2.0 ?
Dátum: 2010-12-29

Nagyon úgy tűnik, hogy túlságosan is megszerették Usher és Pitbull közös dalát a Stereo 2.0 tagjai. Annyira nagyon, hogy új számukban nemcsak a zenei stílust, hanem a szöveg bizonyos részét is gyakorlatilag egy az egyben nyúlták le.

KOPPINTÁSFAKTOR: 4 (erős)

 

Legutóbb hírt adtunk arról, hogy a Stereo 2.0 tagjai az év legnagyobb durranásának harangozták be legújabb klipjüket, a "Hey DJ"-t. Nos, ha nem is az év legnagyobb durranását, de az egyik legnagyobb koppintását valóban sikerülhetett összehozni nekik. Arról most ne beszéljünk, hogy Leo egy az egyben úgy néz ki, mint Pitbull, hiszen ezt meg lehet azzal magyarázni, hogy ő biztos sokkal hamarabb lett kopasz, és sokkal régebben hordja a hasonló napszemüveget, meg amúgy is hasonlítanak egymásra Pitbullal stb. stb. Okés-okés, elhisszük.

 

Az új dalt viszont már sokkal nehezebb lehet kimagyarázni, mivel a dallamvilág, a hangszerelés és szinte minden egyéb kísértetiesen hasonlít Usher és Pitbull közös dalára, a "DJ Got Us Fallin' In Love"-ra. A zenei kezdés szinte ugyanaz, a klip eleje is, amikor a DJ a lemezzel babrál, az egész videó koncepciója hasonló, a szám ritmusa, sőt még a szövege is. Vegyünk csak egy példát.

 

Usher és Pitbull azt énekli, hogy "dance, dance like this was the last-last night of your life" (táncolj, táncolj, mintha ez lenne az u-utolsó éjszakád). Stereo 2.0-ék azt éneklik, hogy: "csak éld át úgy, mint ha ez lenne az utolsó é-éjszakád". Az már csak hab a tortán, hogy még a dal címében is benne van a DJ szó, ugyanúgy, mint Usher-nél. Nyilván ez is a véletlen műve.

 

Hallgassuk előbb a Stereo 2.0 és a Players közös dalát:

  

És íme Usher és Pitbull említett klipje:

  

Természetesen nem állítjuk azt, hogy a Stereo 2.0 együttes tagjai bárkiről is koppintottak volna dalukban, és a hazai viszonylatban nagyon igényes, és láthatóan sok munkát tartalmazó, profi táncosokkal kiegészült videoklipjükben. A cikk csak egy érdekes, vélt hasonlóságra kívánta felhívni a figyelmet. Aki koppintásgyanús dalt észlel a környezetében, nyugodtan írja meg a djbread@djbread.hu e-mail címre!

 

DJ Bread

A hét "bölcsessége"

''Pocsolyamalacként fetrengünk a földön és megröfögtetünk ma minden nőt'' Kerozin - Halál a májra
A legolvasottabb hírek

Asztal alá itta a kínaiakat a Heaven Street Seven énekese
2013-10-29; 19:28:31
Továbbra is angolul folytatja a Brains együttes
2013-10-29; 19:03:10
Az ír kocsmazene magyar képviselői: Paddy And The Rats
2013-10-29; 18:59:42
Ledarált kisőzek a szántóföldeken
2012-12-15; 20:40:39
2009 október: Rossz fiúk vették át a hatalmat Angliában
2010-10-24; 16:08:03
Legfrissebb Toplisták

A legújabb videók!!
Dátum: 2012-12-14

    Részletek
A legújabb videók!!! R'nB & Party
Dátum: 2010-12-11

    Részletek
A legújabb videók!!! ''Trendi''
Dátum: 2010-12-11

    Részletek

Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! Annak felhasználása csak az író(k) engedélyével lehetséges!
A www.djbread.hu nem tárol videoklippeket saját szerveren, csak keresőfunkcióban üzemel, amellyel más szerveren lévő videoklippeket jelenít meg.
Ha valamelyik videoklipp tetszik, támogasd az előadót és vásárold meg a lemezét a boltokban!

Kapcsolat